Класиране на ФенМениджърите
Ранг Потребителско име Точки Държава Град
1 superfan 325 None None
2 akulata 100 None None
3 morski 80 None None
4 Димитър
СОТИРОВ
20 None None
5 Ивелина
ТОДОРОВА
0 None None